Menu Sluiten

Ervaar wat BonaSanitas voor jouw gezondheid kan betekenen

Ons lichaam is erop ingesteld om te overleven. Allerlei interne systemen houden het lichaam zo gezond mogelijk. Veel gezondheidsproblemen kan het lichaam zelf oplossen; dit wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam genoemd. Een eenvoudig voorbeeld is een sneetje in je vinger. Dat geneest vanzelf, de huid herstelt zich en wordt weer zoals vóór de verwonding. Zo werken heel veel processen in het lichaam.

Soms werkt dit zelfgenezend vermogen niet meer zo goed. Onze huidige manier van leven, de bewerking van onze voeding en stress hebben hun invloed op de vele processen in ons lichaam. Het lichaam kan hierdoor (steeds verder) uit balans raken. Je kan klachten of pijn krijgen. Ziekte is altijd een eindsituatie van een lichaam dat te lang uit balans is.

Het intakegesprek

Met een combinatie van Orthomoleculaire therapie, ondersteund met Asyra-Bioresonantie en Natuurgeneeskunde, verbeter ik het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Voorafgaand aan het intakegesprek zend ik je per mail vragenlijsten en een voedingsdagboek. Gedurende drie willekeurige dagen noteer je alles wat je eet en drinkt in je voedingsdagboek. Tijdens het intakegesprek zoomen we verder in op jouw klachten en de ingevulde vragenlijsten. Via het Asyra-apparaat meet ik vervolgens het energieniveau van je organen en systemen. Ik maak homeopathische druppels op maat die je mee krijgt om in te nemen. Dit intakegesprek duurt ongeveer anderhalf uur. De tweede behandeling staat in het teken van voeding. We bespreken daarbij je voedingsdagboek. Je krijgt adviezen over voeding en tips waarmee jouw voedingspatroon verbeterd kan worden zodat je gezondheid verbeterd. Ook eventuele voedingstekorten worden besproken. Onder ‘behandelwijzen‘ lees je meer over deze behandelingen.

Na het intakegesprek en de uitleg over voeding kan je met de adviezen over leefstijl, voeding en de druppels de eerste stappen maken om je gezondheid te verbeteren. Bij de derde behandeling krijg je een uitgewerkt plan, voor jou op maat gemaakt, over voeding, supplementen, leefstijl- en bewegingsadviezen waar je verder mee aan de slag gaat. In de meeste gevallen zijn drie tot vier behandelingen voldoende om de meest gezonde versie van jezelf te vinden.