Menu Sluiten

Ervaar wat BonaSanitas voor jouw gezondheid kan betekenen

Ons lichaam is erop ingesteld om te overleven. Allerlei interne systemen houden het lichaam zo gezond mogelijk. Veel gezondheidsproblemen kan het lichaam zelf oplossen; dit wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam genoemd. Een eenvoudig voorbeeld is een sneetje in je vinger. Dat geneest vanzelf, de huid herstelt zich en wordt weer zoals vóór de verwonding. Zo werken heel veel processen in het lichaam.

Soms werkt dit zelfgenezend vermogen niet meer zo goed. Onze huidige manier van leven, de bewerking van onze voeding en stress hebben hun invloed op de vele processen in ons lichaam. Het lichaam kan hierdoor (steeds verder) uit balans raken. Je kan klachten of pijn krijgen. Ziekte is altijd een eindsituatie van een lichaam dat te lang uit balans is.

Het intakegesprek

Met een combinatie van Orthomoleculaire therapie, ondersteund met Asyra-Bioresonantie en Natuurgeneeskunde, verbeter ik het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Voorafgaand aan het intakegesprek zend ik je per mail een vragenlijst en een voedingsdagboek. Gedurende drie willekeurige dagen noteer je alles wat je eet en drinkt in je voedingsdagboek. Tijdens het intakegesprek zoomen we verder in op de ingevulde vragenlijst en het voedingsdagboek. Via het Asyra-apparaat meet ik vervolgens het energieniveau van je organen en systemen. Daarna maak ik homeopathische druppels op maat die je mee krijgt om in te nemen. Hierbij krijg je ook adviezen over voeding en eventuele voedingstekorten zoals bijvoorbeeld vitamine C, omega 3 visolie of een Magnesium. Je beslist uiteraard zelf of je die gaat gebruiken. Dit intakegesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Onder ‘behandelwijzen‘ lees je meer over deze behandelingen.

Na het intakegesprek kan je met de adviezen over leefstijl, voeding, supplementen en druppels de eerste stappen maken om je gezondheid te verbeteren.
Bij de tweede behandeling krijg je een uitgewerkt plan van aanpak, speciaal voor jou op maat gemaakt, waar je mee aan de slag gaat. Vervolgbehandelingen duren maximaal 1 uur.
In de meeste gevallen zijn drie behandelingen voldoende om de meest gezonde versie van jezelf te vinden.