Menu Sluiten

Ervaringen

Op deze pagina vind je ervaringen van anderen met BonaSanitas. Op Facebook en Google kun je nog meer reviews vinden.

Wil je zelf een recensie insturen? Dat kan hier.

Mijn zoektocht naar een gezondere levensstijl

Ik probeerde al enkele jaren om een betere balans te vinden in gezond (en op zijn tijd ongezond) eten. Om daar zelf mijn draai in te vinden viel niet mee. Te veel zelf uitzoeken: ‘wat is gezond , welke verhoudingen, welke variatie in voeding is goed en wat voor een supplementen zou ik eigenlijk moeten nemen voor het optimaal functioneren van mijn lichaam?’.
Onder begeleiding van Bianca ben ik het 3 Care programma gaan volgen. Op weg naar een gezonder voedingspatroon wat ook echt goed vol te houden is. Eerst een maand lang iedere dag precies weten wat je moet eten, in welke hoeveelheden, zodat je lichaam weer krijgt wat het eigenlijk echt nodig heeft en waardoor je je weer beter voelt en dit ook terug ziet in metingen en bloedwaarden. En daarna dit gezondere voedingspatroon helemaal eigen maken, zodat het een soort nieuwe levensstijl is. Dus ben ik heel blij hoe Bianca me zeer professioneel en betrokken geholpen heeft in mijn zoektocht naar een gezondere levensstijl. Ze is zeer vakkundig en biedt een mooi totaalpakket aan met goede adviezen en handige documenten waar je altijd op terug kan vallen als het nodig zou zijn. Een echte aanrader dus!! Bianca bedankt.

Rolf

Dankbaar voor deze investering in mijn gezondheid

Ik moet toegeven, het was best even een stap voor me om op deze manier in mijn gezondheid te investeren. Maar gelukkig werd al snel duidelijk dat dit het meer dan waard was.

Ik kwam in eerste instantie voor twee specifieke klachten, maar dankzij de uitgebreide vragenlijst en de gesprekken bleken er meerdere symptomen aandacht te verdienen. Hierdoor kreeg ik direct het gevoel dat we alles eens goed aan gingen pakken, bij de oorzaak.
Bianca gaf me de tijd en aandacht om de informatie die ik kreeg (en dat was best veel haha) echt te begrijpen. In mijn ogen de enige manier om echt verandering aan te kunnen passen in mijn dagelijkse routines. Weten waarvoor ik het doe, en dat voelt goed!

Floor

Een goede investering voor je gezondheid

Ik ben echt super blij met de tijd die Bianca voor me neemt als ik er ben, bovendien krijg je netjes een verslag wat tot in de puntjes is uitwerkt met een heel duidelijke uitleg en goede adviezen. Vooral ook over hoe, wat en waarom. Ik raad je aan om dat ook zelf eens te gaan beleven. Een goede investering voor je gezondheid. Dus doen!

Helma

15 kilo lichter en ik voel me super!

Bianca is echt een topper. Ik ben erg dankbaar dat ik haar ben tegen gekomen. Ze gaat heel grondig te werk en heeft diverse disciplines die ze inzet waardoor je echt een totaalpakket krijgt aan behandelingen en adviezen. Naast haar deskundigheid is ze ook heel lief en betrokken en de resultaten zijn verbluffend. Ik ben bijna klachten vrij (ik had er een hele hoop in zeer ernstige mate) bijna 15 kilo lichter en ik voel me super!

Ingrid

Last van mijn schouders af

Zo….ben weer geland 😊 Maar wat ben ik blij dat ik gisteren bij jou ben geweest. Ik voel me echt sterk nu en ben helemaal klaar om de grote verandering van mezelf aan te gaan. Druppels en vitamine gisteren direct mee begonnen. Vandaag de teksten nog paar keer gelezen van de druppels en het klopt echt helemaal. Ik merkte gisteren toen ik thuis kwam dat ik me anders voelde en nu ook nog steeds. Weet niet precies wat maar alsof er iets van mijn schouders is afgevallen. Lieve Bianca bedankt voor wat je nu al voor me hebt betekent en ik weet echt zeker dat ik er helemaal achter sta en er voor ga. Op naar een goede gezondheid in lichaam en geest 💪🏻

Elly

Al na 2 afspraken van de meeste klachten af

Na een ziekte periode waar ik wat lichamelijke klachten aan heb overgehouden, ben ik bij Bianca terecht gekomen.
Wat was ik verbaasd dat ik na 2 afspraken al van de meeste klachten af was.
Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik nu eindelijk afval en heel veel energie heb. Dit alles door de lieve begeleiding van Bianca.
Ze is professioneel, betrokken en alles gaat in overleg. Wat me dit heeft gebracht, gun ik iedereen.
Lieve Bianca, bedankt!

Marian

Aanrader!

Bianca is erg kundig en heeft me zeer professioneel geholpen. Ik kreeg meteen directe punten om aan te werken na het eerste consult. Daarnaast kreeg ik ook direct implementeerbaar en concreet voedingsadvies waar ik zeer tevreden over ben. Aanrader!

Timo

Een fittere versie van mezelf

Wauw, wat heeft praktijk BonaSanitas mij veel verder geholpen! Van extreme vermoeidheid en spier- en gewrichtspijnen die niemand kon verklaren, vitamine- en mineralentekorten waar nog nooit eerder iemand achter is gekomen, en darmklachten waar niets tegen leek te helpen, naar een fittere versie van mezelf. Ik ben veel meer in balans en mijn humeur is een stuk beter. Voortaan kan ik de dagen weer aan en geniet veel meer.
Super! Dankjewel, lieve Bianca.

Mandy