Menu Sluiten

Bioresonantie

Bij bioresonantie (ook wel: bioresonantie therapie of resonantie therapie) wordt er gekeken naar de elektro-magnetische trillingsfrequentie van cellen in het lichaam. Natuurlijke processen in het lichaam zorgen ervoor dat alle cellen op hun eigen snelheid trillen. Met behulp van elektrodes kunnen deze elektro-magnetische signalen worden gemeten. Wanneer er een cel of proces op een afwijkende snelheid trilt, zorgt dit ervoor dat de energie in het lichaam uit balans raakt. De bioresonantie therapie kan op deze manier disbalansen opsporen en de energie in jouw lichaam herstellen.

Bioresonantie meting om disbalansen te ontdekken

Bij bioresonantie therapie wordt er gebruik gemaakt van een bioresonantie apparaat (Asyra Pro) om een bio-energetische scan van het lichaam uit te voeren. Bij bioresonantie therapie wordt een reactietest uitgevoerd op de meridiaanpunten (ook wel: energiebanen) in het lichaam. Deze meridiaanpunten zijn verbonden met 40 organen en systemen en geven een indicatie waar jouw lichaam uit balans is. Een bioresonantie-meting spoort verstoringen en blokkades op. De bioresonantie meting vindt gekleed plaats. 

Met bioresonantie therapie werken aan jouw gezondheid

De meting met bioresonantie is erop gericht om verstoringen en blokkades in het lichaam op te heffen. Hierdoor komen de energiebanen vrij en kan de energie weer vrij stromen. Je krijgt inzicht en informatie over jouw gezondheid. Deze informatie wordt meteen ingezet om de balans in jouw lichaam te herstellen. Uit de meting blijkt welke voeding er belastend voor jouw lichaam is. Eventuele voedingssupplementen die je gebruikt kunnen getest worden om te zien wat ze voor je lichaam doen. Ook maak ik als bioresonantie therapeut homeopathische druppels op maat op basis van de uitkomsten van de bioresonantie meting.   

BonaSanitas: praktijk voor bioresonantie therapie

Ben jij benieuwd wat bioresonantie voor jouw gezondheid kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of plan direct een afspraak in. Als bioresonantie therapeut help ik je graag met het verbeteren van jouw gezondheid!