Menu Sluiten

3Care Gezondheidsprogramma: Voel je fit en energiek en kom van je klachten af!

Ook al eet je gezond, veel mensen krijgen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen niet binnen. Moderne landbouw, raffinage van voedingsmiddelen en kant- en klaar-producten verlagen de voedingswaarden. En dat terwijl we door lichamelijke stress en door vervuiling van onze leefomgeving juist een verhoogde behoefte hebben aan deze voedingsstoffen. Het 3Care Gezondheidsprogramma zorgt voor lichamelijke, geestelijke en uiterlijke gezondheid. Je voelt je fitter, je klachten verminderen of verdwijnen en je verliest gewicht, doordat afvalstoffen en overtollige vetreserves afgevoerd worden.

Het 3Care Gezondheidsprogramma

Het 3Care Gezondheidsprogramma beschrijft wat je elke dag eet. Binnen dit programma kan je makkelijk wisselen als je iets niet graag eet. Het zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Gezonde koolhydraten, gevarieerde eiwitten en volwaardige vetzuren vormen de basis voor gezonde voeding. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Je krijgt digitaal toegang tot heel veel lekkere recepten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en voldoende te bewegen.

Hoe ziet het programma eruit?

Het mooie van het programma is dat je in een paar weken tijd, zonder hongergevoel of moeite, overstapt naar een goed en gezond voedingspatroon waardoor je lichaam beter werkt en je klachten verminderen. Je buikvet, wat een groot gezondheidsrisico vormt om onder andere hart- en vaatziekten te krijgen, verminderd. Ook verlies je gewicht zonder aan spiermassa in te leveren.

Het programma bestaat uit twee fases:

  1. De eerste fase is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Het lichaam wordt overgeschakeld van een koolhydraatverbrander naar een vetverbrander. Je eet zes tot twaalf keer per dag iets. Je mag geen hongergevoel ervaren. In eerste instantie duurt deze fase 28 dagen. Als er meer tijd nodig is voor herstel, dan kan dit.
  2. De tweede fase is de overgang naar stabiliteit in het lichaam. Zo wordt de kans op terugval zoveel mogelijk beperkt. In deze fase gaat het lichaam stabiliseren. Je komt in een fase waarin de gezonde levensstijl een vanzelfsprekendheid wordt.

Meten is weten

Bij de uitgebreide intake worden er een aantal testen uitgevoerd om o.a. vetpercentage, visceraal vet, vochtgehalte, verzuring, etc. te meten. Na vier tot zes weken is er een controlemoment waarbij de voortgang besproken wordt en er een nieuwe meting plaats vindt. Het verschil, de verbeteringen, worden met je gedeeld.

Voel je fit en energiek en kom van je klachten af

Een gezond en schoon lichaam kan zichzelf goed herstellen. Wil jij je ook fit en energiek voelen? Wil je van gezondheidsklachten af? Wil je gewicht verliezen? Maak dan online een afspraak of informeer wat het voor jou kan betekenen. Ik ben 3Care voedings- en leefstijlspecialist. Als je aanvullend verzekerd bent wordt de behandeling vaak vergoed door je zorgverzekeraar. Bekijk hiervoor het vergoedingenoverzicht van je verzekeraar.